Bekijk de spaaracties van dit EK van Albert Heijn!

Binneuuuh!

Wil je geen enkele match missen dit EK? Spaar dan voor een van de twee gratis EK Fanboxen (elke box heeft een inhoud ter waarde van 25 euro). De producten in de boxen zijn zó handig, dat je deur niet meer uithoeft.

Hoe het werkt? Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Als je 22 zegels hebt, heb je een volle spaarkaart (de spaarkaarten kan je vinden bij iedere Albert Heijn-winkel). Lever de volle kaart in aan de kassa en neem daarna gratis een van de twee EK Fanboxen mee naar huis. OP = OP!

Dat is vast binneuuuh!

Wat zit er in de eerste EK Fanbox?

In de eerste box zitten veel verschillende producten. Van een flesje Peroni Libera 0.0% tot een Page toiletrol. Andere producten die er o.a. in zitten zijn:

  • Een pakje Heinz Tomato Frito
  • Een Witte Reus Brilliant toiletblok
  • Een zakje Verstegen kruidenmix voor kip
  • Een doosje Unox Cup-a-Soup pompoen
Wat zit er in de eerste EK Fanbox?

Uitgelicht: de tweede EK Fanbox

Ook de inhoud van de tweede box is heel divers. Van een blikje Fanta tot een pakje Tempo zakdoekjes. Andere producten die er o.a. in zitten zijn:

  • Een Glorix Ocean toiletblok
  • Een pakje Heinz gezeefde tomaten
  • Een tube Danish Chef cheesespread
  • Lenor Unstoppables geurparels
Uitgelicht: de tweede EK Fanbox

Veelgestelde vragen

Je ontvangt één spaarzegel bij elke 10 euro aan boodschappen in de winkel. Heb je 22 spaarzegels? Plak deze dan allemaal op een spaarkaart (die kan je vinden bij jouw Albert Heijn-winkel). Als je de volle spaarkaart inlevert, ontvang je een EK Fanbox!

Je kan zegels sparen van 31 mei tot en met zondag 4 juli 2021. Het inleveren van volle spaarkaarten kan uitsluitend in een Albert Heijn-winkel tot en met zondag 11 juli 2021.

Nee, helaas spaar je niet mee voor de EK Fanboxen als je online boodschappen doet.

De actievoorwaarden van deze spaaractie vind je hier.

Onze klantenservice helpt je in dit geval graag verder! Neem gerust contact op!