Dit zijn de Foodstars.

Je vindt ze in de supermarkten, koelkasten, fruitschalen en broodtrommels. Ze dagen je uit om net even wat vaker gezondere keuzes te maken en te ontdekken hoe lekker en leuk gezond(er) eten eigenlijk is. Iedere week is er 1 nieuwe kaartenset. In totaal kan je in 4 weken, 4 verschillende Foodstars kaartensetjes sparen. Met iedere aparte set kan je al de leukste spellen spelen en samen met de andere 3 sets ontdek je nóg meer spellen. En download (voor Apple of Android) ook de Foodstars app vol leuke en gezonde challenges om samen met je vrienden of gezin te spelen!
De Foodstars kaarten actie loopt van 7 september t/m 4 oktober 2020.

De leukste games en challenges!

Kies één van de (te) gekke Foodstars challenges in de app of speel van de spellen met de Foodstars kaartenset. Met 1 Foodstars kaartenset kan je al 1-3 spellen spelen. Heb je na 4 weken alle sets compleet? Dan kan je wel 6 spellen spelen!

Download de Foodstars app.

Ontdek ook de leukste challenges om je tanden in te zetten! Download de Foodstars app voor Apple of Android. En daag je vrienden en familie uit!

Of scan de QR-code.

Scan de QR-code door de camera van je telefoon op de QR-code te richten.

Alle 6 Foodstars games op een rij.

Met 1 setje kan je al 1-3 spelletjes spelen. Met de andere sets kan je nog meer spellen ontdekken.

Leer een aantal Foodstars uit set 3 kennen!

Alabama Aardappels.

Deze natuurliefhebbers brengen hun dagen door met het verkennen van de natuur terwijl ze het omliggende landschap vermaken met hun banjo-geluiden. Ze zijn af en toe stil , maar zijn vooral heel lief!

Linzenwachters.

Linzenwachters zijn de perfecte spionnen. Ze liggen altijd op de loer en zijn op de hoogte van wat iedereen van plan is. Ze zullen je aanmoedigen om na te denken en te luisteren naar alles om je heen.

Pindakapers.

De Pindakapers stoppen graag alles wat ze kunnen in hun mysterieuze potten. Ze blijven soms per ongeluk aan dingen plakken en moeten dan een tijdje blijven hangen...

Crea-Cashews.

De Crea-Cashews zijn schrijvers, fotografen en filmmakers; eigenlijk een beetje van alles. Als geweldige verhalenvertellers zijn ze het altijd waard om naar te luisteren.

Kaasknappies.

De Kaasknappies zijn ongelooflijk goed geïnformeerd voor hun leeftijd en denken dat ze altijd gelijk hebben. Hoewel ze koppig kunnen zijn, zijn ze ook erg grappig en leren ze je altijd nieuwe feiten.

Zalmboogies.

Deze Disco Lovers stoppen nooit met dansen! Hun zilveren huid past perfect bij hun enthousiaste persoonlijkheid. Ze zijn altijd klaar voor een feestje, ga jij mee?

Waarom zijn groenten en fruit zo belangrijk?

Het eten van groenten en fruit heeft veel voordelen voor je gezondheid door de belangrijke voedingsstoffen die het bevat. Denk bijvoorbeeld aan vitamines en mineralen en voedingsvezels. Ieder groenten- en fruitsoort heeft zo zijn eigen kwaliteit, waardoor het juist belangrijk is om te variëren. Bekijk hieronder iedere week 3 nieuwe recepten om gevarieerd en gezond(er) te koken met kinderen.

Overnight oats  | Albert Heijn België.

Overnight oats voor een vlugge ochtend.

Kinderen op tijd naar school en jezelf ook klaarmaken voor een nieuwe werkdag? ‘s Ochtends is er dus niet altijd heel veel tijd voor ontbijt. Dan zijn overnight oats de perfecte uitvinding! Zet het ’s avonds in de koelkast en doe er ‘s ochtends alleen nog wat stukjes appel en een schep yoghurt op en klaar! Een gezonde(re) start van de dag is het halve werk..

Benodigdheden

Koken = cool!

Kook jij weleens? Dan weet je dat wat je zelf maakt écht lekkerder is. Vind je al die recepten maar ingewikkeld? Dan heb je mazzel: in deze specials kids-editie staat alleen maar lekkere recepten, die je zelf heel gemakkelijk kan maken. Een beetje gezonder eten, dat kan namelijk iedereen!

Bekijk Allerhande Kids online
Samen aan de slag met de Octopizza.

Bekijk de video

,