Dit zijn de Foodstars

Je vindt ze in de supermarkten, koelkasten, fruitschalen en broodtrommels. Ze dagen je uit om net even wat vaker gezondere keuzes te maken en te ontdekken hoe lekker en leuk gezond(er) eten eigenlijk is. Met de Foodstars kaarten kan je de leukste spellen spelen. En de Foodstars app (voor Apple of Android) staat vol leuke en gezonde challenges om samen met je vrienden of gezin te spelen.

Waarom zijn groenten en fruit zo belangrijk?

Het eten van groenten en fruit heeft veel voordelen voor je gezondheid door de belangrijke voedingsstoffen die het bevat. Denk bijvoorbeeld aan vitamines en mineralen en voedingsvezels. Ieder groenten- en fruitsoort heeft zo zijn eigen kwaliteit, waardoor het juist belangrijk is om te variëren. Bekijk hieronder iedere week 3 nieuwe recepten om gevarieerd en gezond(er) te koken met kinderen.

Koken = cool!

Kook jij weleens? Dan weet je dat wat je zelf maakt écht lekkerder is. Vind je al die recepten maar ingewikkeld? Dan heb je mazzel: in deze specials kids-editie staat alleen maar lekkere recepten, die je zelf heel gemakkelijk kan maken. Een beetje gezonder eten, dat kan namelijk iedereen!

Bekijk Allerhande Kids online

De leukste games en challenges!

Kies één van de (te) gekke Foodstars challenges in de app of speel van de spellen met de Foodstars kaartenset.
Let op: Foodstars sparen kon t.e.m. 4 oktober 2020. Je kan de spellen natuurlijk nog steeds spelen en de challenges met elkaar aangaan in de app!

Download de Foodstars app.

Ontdek ook de leukste challenges om je tanden in te zetten! Download de Foodstars app voor Apple of Android. En daag je vrienden en familie uit!

Of scan de QR-code.

Scan de QR-code door de camera van je telefoon op de QR-code te richten.

Alle 6 Foodstars games op een rij.

Met 1 setje kan je al 1-3 spelletjes spelen. Met de andere sets kan je nog meer spellen ontdekken.

Zo word je kampioen in Foodstars Express.

Bekijk video

Zo word je kampioen in Moestuinmania.

Bekijk video

Zo word je kampioen in Kassa Kabaal.

Bekijk video

Zo word je kampioen in In De Pan Gehakt.

Bekijk video

Overnight oats  | Albert Heijn België.

Overnight oats voor een vlugge ochtend.

Kinderen op tijd naar school en jezelf ook klaarmaken voor een nieuwe werkdag? ‘s Ochtends is er dus niet altijd heel veel tijd voor ontbijt. Dan zijn overnight oats de perfecte uitvinding! Zet het ’s avonds in de koelkast en doe er ‘s ochtends alleen nog wat stukjes appel en een schep yoghurt op en klaar! Een gezonde(re) start van de dag is het halve werk..
Samen aan de slag met de Octopizza.

Bekijk de video