Thuislevering, ook vanuit je vakantieadres

Deze zomer vanaf 3,50 euro aan huis

Je bent je waarschijnlijk aan het haasten om die roadtrip te starten met je familie of ga je voor een staycation en zit je lekker aan de Belgische kust in je vakantiehuis. We maken het jou gemakkelijk. Geniet van onze voordelige thuislevering deze zomer.

Van 4 juli 2022 tot en met 28 augustus 2022 leveren we vanaf 3,50 euro aan huis. Da's pas voordelig!


Zo werkt het:

We wensen je een fijne trip!

Start je online reservering
Maak eerst een account aan of log in

Alles voor een overheerlijke zomer

(G)aan met die barbecue

Of je nu geniet van een kleine BBQ op je balkon of met het hele gezin in de tuin, maak het jezelf makkelijk met ons BBQ-assortiment. Van vlees en veggie tot salades: bij ons vind je alles.

Bezoek de BBQ-shop
Iedere keer weer anders maar altijd leuk: buiten picknicken is genieten. Ga je deze keer voor een snelle budgetpicnick of pak je juist uit met nieuwe recepten? Wat je voor jouw picknick ook zoekt, op deze pagina vind je voor iedere picknick wel wat. Van water en frisdrank tot wijn, quiches tot salades en nog veel meer. We zien je buiten!

Gezellig picknicken

Iedere keer weer anders maar altijd leuk: buiten picknicken is genieten. Ga je deze keer voor een snelle budgetpicknick of pak je juist uit met nieuwe recepten?

Bezoek de picknick-shop
Proef het beste van de zomer met seizoensgroenten en -fruit. Maak zelf een zomersalade of pesto. Geniet van een ijskoud pilsje of zelfgemaakt ijsje en geniet bovenal van de zon. Schol; op de zomer!

Haal de zomer in huis

Proef het beste van de zomer met seizoensgroenten en -fruit. Maak zelf een zomersalade, geniet van een zelfgemaakt ijsje of een fris pintje. Schol op de zomer!

Bezoek de zomer shop