Champignon-linzensalade met feta
Champignon-linzensalade met feta
bewaar
bewaar

Champignon-linzensalade met feta

Een snelle maaltijdsalade voor twee personen. Fris met een pittig accent.

12 min. bereiden
63waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 5 min. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Meng het citroenrasp, 1 el citroensap, 1 el olie uit het potje zongedroogde tomaten, peper en eventueel zout tot een dressing. Snipper de ui. Neem de spekreepjes met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Bak de ui en champignons in het achtergebleven bakvet 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de linzen toe. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Meng het champignon-linzenmengsel met de spekreepjes, tomaten, rucola en dressing in een schaal. Verkruimel de feta erover.

combinatietipLekker met ciabatta (brood).

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignon-linzensalade met feta

Een snelle maaltijdsalade voor twee personen. Fris met een pittig accent.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig