Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met zalm

Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.

(175) waardeer
italiaans hoofdgerecht Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park. 4 personen
4 175

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was ondertussen de komkommer, halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes. Halveer de tomaten.
  2. Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Haal het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes. Meng de pasta met de zalm, komkommer, tomaat, rucola en pestospread en serveer op een grote schaal. Breng op smaak met peper en zout.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 59 g
    waarvan suikers 7 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 560 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Zomerse pastasalade met zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met zalm

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 1 komkommer

Was ondertussen de komkommer, halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten.

3
3
  • 400 g rivolo-cherrytomaten

Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes. Halveer de tomaten.

4
4

Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

5
5
  • 250 g warmgerookte zalmstukken

Haal het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes.

6
6
  • 85 g rucola
  • 90 g koelverse pestospread

Meng de pasta met de zalm, komkommer, tomaat, rucola en pestospread en serveer op een grote schaal. Breng op smaak met peper en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.