bewaar
Zomerse pastasalade met zalm en pestospread
Zomerse pastasalade met zalm en pestospread
bewaar

Zomerse pastasalade met zalm en pestospread

Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.

15 min. bereiden
318waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

1

komkommer

400 g

rivolo-cherrytomaten

90 g

koelverse pestospread

85 g

rucola

250 g

warmgerookte zalmstukken

Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten.

3

Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout.

vegatipVervang de zalm door witte kaas en/of geroosterde pijnboompitten.