Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce
Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce

Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce

Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje.

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

12

middelgrote eieren

4 el

mayonaise

2 el

dijonmosterd

24

zwarte olijven in plakjes

1 el

sriracha sauce

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • spuitzak met gladde spuitmond

  • satéprikker

Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje.

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.

2

Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.

tip

bewaartipBewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.