bewaar
Perline met broccoli & tartufosaus
Perline met broccoli & tartufosaus
bewaar

Perline met broccoli & tartufosaus

Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 el

traditionele olijfolie

50 g

pancetta

1

rode ui

250 g

koelverse perline con formaggio pasta

400 g

koelvers broccoliroosje

260 g

tartufosaus

Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 5 min. krokant. Keer halverwege. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Neem de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de ui 5 min. op middelhoog vuur in het achtergebleven bakvet. Kook de pasta in een ruime pan water in 4 min. gaar. Halveer de grote broccoliroosjes en voeg na 1 min. aan de pasta toe. Giet af.

2

Voeg ondertussen de tartufosaus toe aan de uien en verwarm 3 min. op laag vuur. Verdeel de pasta en broccoli over diepe borden, verdeel de saus erover en verkruimel de pancetta erboven.

combinatietipLekker met geschaafde Parmezaanse kaas.