bewaar
Thaise viscurry met snijbonen en rijst
Thaise viscurry met snijbonen en rijst
bewaar

Thaise viscurry met snijbonen en rijst

In een klein halfuurtje zet je een authentiek Thais gerecht op tafel.

25 min. bereiden
pittig
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2

uien

1 teen

knoflook

2 el

(arachide)olie

70 g

Blue Elephant Thaise gele currypasta

400 g

verse snijbonen

400 g

tomatenblokjes

400 ml

kokosmelk

350 g

verse pangasiusfilet

In een klein halfuurtje zet je een authentiek Thais gerecht op tafel.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 4 min. op laag vuur.

2

Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Voeg de snijbonen, tomatenblokjes en kokosmelk toe, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 8 min. stoven.

3

Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg ze toe aan de curry en gaar 6 min. mee met de deksel op de pan. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.

combinatietipLekker met koriander.