Thaise noedelroerbak met biefstukreepjes
Zo'n noedelgerecht dat na één keer al vast op het weekmenu komt. Dat belooft wat, toch?

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g biefstukken
- 2 el Reddy Wokken & Roerbakken zonnebloemolie
- 250 g eiernoedels
- 2 uien
- 3 cm gember
- 2 puntpaprika's
- 400 g spitskolen
- 4 el sojasaus
- 15 g verse koriander
Advertentie
Bereiden
- Bestrooi de biefstukken met peper en zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord rusten onder aluminiumfolie.
- Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Schil en rasp de gember. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve ringen.
- Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de ui en gember 1 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Voeg de spitskool toe en roerbak nog 1 min.
- Giet de noedels af en voeg samen met de sojasaus toe aan de groente. Schep goed om en verwarm 1 min. mee.
- Snijd de biefstuk in dunne plakjes en verdeel over de roerbak. Snijd de koriander grof er garneer de noedels ermee.
serveertip:
Lekker met geroosterd sesamzaad.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 445 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 55 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 104 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Thaise noedelroerbak met biefstukreepjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Thaise noedelroerbak met biefstukreepjes
- 300 g biefstukken
Bestrooi de biefstukken met peper en zout.
- 1 el Reddy Wokken & Roerbakken zonnebloemolie
Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Neem uit de pan en laat op een bord rusten onder aluminiumfolie.
- 250 g eiernoedels
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 uien
- 3 cm gember
Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Schil en rasp de gember.
- 2 puntpaprika's
Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve ringen.
- 1 el Reddy Wokken & Roerbakken zonnebloemolie
Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de ui en gember 1 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee.
- 400 g spitskolen
Voeg de spitskool toe en roerbak nog 1 min.
- 4 el sojasaus
Giet de noedels af en voeg samen met de sojasaus toe aan de groente. Schep goed om en verwarm 1 min. mee.
- 15 g verse koriander
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en verdeel over de roerbak. Snijd de koriander grof er garneer de noedels ermee.
serveertip:
Lekker met geroosterd sesamzaad.