Berenpizza's
Berenpizza's

Berenpizza's

Die saaie boterham toveren we om tot ware kunstwerkjes voor de kleintjes.

10 min. bereiden
5 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

8 sneetjes

stevig donker meergranenbrood

8 el

Mutti pizzasaus aromatizzata

60 g

geraspte mozzarella

4

mini-mozzarellabolletjes

4

zwarte olijven zonder pit

½ vel

nori snack

16

kappertjes

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Die saaie boterham toveren we om tot ware kunstwerkjes voor de kleintjes.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterhammen licht. Snijd met een mesje berenkoppen met 2 oortjes uit elke boterham. Leg op een bakplaat.

2

Bestrijk de berenkoppen elk met 1 el pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Halveer de mozzarellabolletjes en de olijven. Knip flinterdunne reepjes van de snacknori. Maak van de mozzarella, de halve olijf en een streepje snacknori de snoet van de beer. Maak met de kappertjes de ogen.

3

Laat in 5 min. warm worden in de oven tot de kaas gesmolten is.