Thaise curry met wokgroente & basmatirijst
Zo simpel, zo lekker. En dat met maar zes ingrediënten.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g basmatirijst
- 2 el arachideolie
- 800 g Thaise wokgroente
- 300 g biefstukpuntjes
- 75 ml koelverse woksaus chili-knoflook
- 15 g verse koriander
Advertentie
Bereiden
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg het vlees en de woksaus toe en roerbak 2 min. mee.
- Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Verdeel de curry en rijst over de borden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 480 kcal
- eiwit 26 g
-
koolhydraten 69 g
waarvan suikers 9 g -
vet 10 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 440 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Thaise curry met wokgroente & basmatirijst
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Thaise curry met wokgroente & basmatirijst
- 300 g basmatirijst
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.
- 2 el arachideolie
- 800 g Thaise wokgroente
- 300 g biefstukpuntjes
- 75 ml koelverse woksaus chili-knoflook
Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg het vlees en de woksaus toe en roerbak 2 min. mee.
- 15 g verse koriander
Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Verdeel de curry en rijst over de borden.