Snel­le groe­ne gaz­pa­cho

(0) waardeer
lunch 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de komkommer en snijd in plakken. Verwijder het steeltje van de groene jalapeñopeper en snijd in ringetjes.
  2. Hak de platte peterselie grof. Snijd de knoflook en de sjalot grof.
  3. Pureer alle ingrediënten in de blender.

bewaartip:

Neem de gazpacho mee in een thermosfles.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 25 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 520 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Snelle groene gazpacho

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le groe­ne gaz­pa­cho

1
1
  • ½ komkommer
  • ¼ verse groene jalapeñopeper

Schil de komkommer en snijd in plakken. Verwijder het steeltje van de groene jalapeñopeper en snijd in ringetjes.

2
2
  • 15 g verse platte peterselie
  • 1 teen knoflook
  • 1 sjalot

Hak de platte peterselie grof. Snijd de knoflook en de sjalot grof.

3
3
  • 100 g koelverse snoepgroente bleekselderij
  • 100 g romainesla
  • 1 groentebouillontablet
  • 1 el appelciderazijn
  • 250 ml water
  • 5 ijsblokjes

Pureer alle ingrediënten in de blender.

bewaartip:

Neem de gazpacho mee in een thermosfles.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.