Knäc­ke­bröd met gei­ten­kaas, aard­bei­en en ge­ka­ra­mel­li­seer­de pe­can­no­ten (ad­ver­to­ri­al)

Met deze ontbijtcrackers met vers fruit, nootjes en geitenkaas is ontbijten een feestje!

(0) waardeer
lunch Met deze ontbijtcrackers met vers fruit, nootjes en geitenkaas is ontbijten een feestje! 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de honing toe, schep goed om en bak nog 1 min. Schep de noten uit de pan en verdeel ze over een stuk bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Laat afkoelen.
  2. Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes. Besmeer de crackers met de geitenkaas en verdeel de aardbeien erover. Hak de gekaramelliseerde pecannoten grof en strooi over de aardbeien.

bereidingstip:

Je kunt ook kant-en-klare gekaramelliseerde pecannoten gebruiken.

serveertip:

Lekker met extra honing.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 240 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Knäckebröd met geitenkaas, aardbeien en gekaramelliseerde pecannoten (advertorial)

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knäc­ke­bröd met gei­ten­kaas, aard­bei­en en ge­ka­ra­mel­li­seer­de pe­can­no­ten (ad­ver­to­ri­al)

1
1
  • 50 g ongebrande pecannoten

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 2 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • ½ el vloeibare honing

Voeg de honing toe, schep goed om en bak nog 1 min.

3
3

Schep de noten uit de pan en verdeel ze over een stuk bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Laat afkoelen.

4
4
  • 250 g verse aardbeien

Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes.

5
5
  • 8 stuks Wasa knäckebröd 100
  • 125 g verse geitenkaas naturel 45+

Besmeer de crackers met de geitenkaas en verdeel de aardbeien erover.

6
6

Hak de gekaramelliseerde pecannoten grof en strooi over de aardbeien.

bereidingstip:

Je kunt ook kant-en-klare gekaramelliseerde pecannoten gebruiken.

serveertip:

Lekker met extra honing.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.