bewaar
Snelle anijshangop met aardbeien
Snelle anijshangop met aardbeien
bewaar

Snelle anijshangop met aardbeien

Het ultieme Hollandse toetje.

10 min. bereiden
1 uur wachten
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

AH Biologisch volle kwark

6½ g

anijsstaafje

3 el

fijne kristalsuiker

500 g

verse Nederlandse aardbei

2 takjes

verse munt

Dit heb je nodig

  • vergiet

  • schone theedoek

Het ultieme Hollandse toetje.

Aan de slag

1

Leg een droge en schone theedoek in een vergiet en zet de vergiet in een kom. Schep de kwark op de theedoek. Laat 1 uur uitlekken op kamertemperatuur.

2

Schenk het opgevangen vocht in de kom eruit en doe de kwark in de kom. Roer het anijsstaafje en de suiker erdoor en verdeel over kommen.

3

Maak de aardbeien schoon en verwijder de kroontjes. Halveer de grote aardbeien. Leg de aardbeien op de kwark en garneer eventueel met wat verse munt.