Bel­li­ni

Zomer in een glas.

(1) waardeer
italiaans voorgerecht Zomer in een glas. 4 personen
4 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer met hoge beker
  • 4 champagneflûtes

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de perziken uit blik in een hoge beker en pureer met een staafmixer. Zet 10 min. in de vriezer. Neem de champagne­ flûtes en doe in elk glas 2 el perzikpuree. Verdeel de prosecco over de glazen en roer door.

combinatietip:

Voor de smaak kun je voor het serveren eventueel nog een paar druppels Luxardo Marashino kersenlikeur toevoegen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 7 g
Tags
Ook te zien in

Bellini

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bel­li­ni

1
1
  • 4 halve perziken op siroop

Doe de perziken uit blik in een hoge beker en pureer met een staafmixer. Zet 10 min. in de vriezer.

2
2
  • 400 ml prosecco

Neem de champagne­ flûtes en doe in elk glas 2 el perzikpuree. Verdeel de prosecco over de glazen en roer door.

combinatietip:

Voor de smaak kun je voor het serveren eventueel nog een paar druppels Luxardo Marashino kersenlikeur toevoegen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.