Vol­ko­ren­pin­cho's

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

  • borrelhapje
  • 12 stuks
  • 70 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 8 min. oventijd
(0) waardeer
spaans borrelhapje Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank. 12 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 12 tapasprikkers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.
  2. Pluk de makreelfilet met behulp van 2 vorken in kleine stukjes. Meng met de bieslook en olijfolie. Laat de paprikareepjes uitlekken.
  3. Neem de broodstukjes uit de oven en beleg met de makreel en de paprikareepjes. Steek in elk broodje een tapasprikker en serveer.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Volkorenpincho's

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vol­ko­ren­pin­cho's

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 2 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden

Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

3
3
  • 165 g verse gerookte makreelfilet
  • 1 el gevriesdroogde bieslook
  • 2 el extra vierge olijfolie

Pluk de makreelfilet met behulp van 2 vorken in kleine stukjes. Meng met de bieslook en olijfolie.

4
4
  • 3 el rood-gele paprikareepjes in pot

Laat de paprikareepjes uitlekken.

5
5

Neem de broodstukjes uit de oven en beleg met de makreel en de paprikareepjes. Steek in elk broodje een tapasprikker en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.