Borrelplank met Gelderse kookworst
Borrelplank met Gelderse kookworst

Borrelplank met Gelderse kookworst

Feestelijk moment of niet: deze borrelplank komt altijd gelegen.

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

8 personen

250 g

Zandvliet Gelderse gekookte worst

100 g

belegen geitenkaas 50+

8

zoetzure augurkenschijven

50 g

luxe 7 granentoastje

200 g

roombrie

150 g

scharrelei-bieslooksalade

100 g

sweet pepper met verse kaas

100 g

roomboter kaasstengel met zaden

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Feestelijk moment of niet: deze borrelplank komt altijd gelegen.

Aan de slag

1

Verwijder het vel van de worst en snijd de worst in 16 plakjes (per 8 personen). Snijd de geitenkaas in 8 gelijke blokjes (per 8 personen). Neem een tapasprikker en prik er achtereenvolgens een blokje kaas, een augurkenschijf (in de lengte in drieën gevouwen) en een plakje worst aan. Maak zo nog 7 prikkers (voor 8 personen).

2

Serveer de prikkers op een grote borrelplank samen met de rest van de worst en de toastjes, roombrie, eiersalade, sweet peppers en kaasstengels.