Gevulde eieren
Gevulde eieren

Gevulde eieren

Gevulde eieren zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed op de paastafel én bij de borrel!

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

8

middelgrote eieren

3 el

mayonaise

1 tl

kerriepoeder

½ el

dijonmosterd

¼ bakje

tuinkers

Dit heb je nodig

  • spuitzak met kartelmondje

Gevulde eieren zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed op de paastafel én bij de borrel!

Aan de slag

1

Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom.

2

Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.