Open pi­tasand­wich met kip-ke­bab­s­a­la­de

Pita met salade van gegrilde, gekruide kippendijfilet en knapperige blokjes komkommer in een lichte knoflook-yoghurtsaus.

(2) waardeer
brunch Pita met salade van gegrilde, gekruide kippendijfilet en knapperige blokjes komkommer in een lichte knoflook-yoghurtsaus. 4 personen
4 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • broodrooster

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden. Rooster de pita-helften knapperig in de broodrooster. Meng de peen julienne met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Meng de rodekool met de rest van de olie, peper en eventueel zout.
  2. Verdeel achtereenvolgens de botersla, peen, rodekool en kip-kebabsalade over de pitahelften.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 43 g
    waarvan suikers 5 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 600 mg
  • vezels 5 g
Ook te zien in
Receptkaart 2019 week 41-42

Open pitasandwich met kip-kebabsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Open pi­tasand­wich met kip-ke­bab­s­a­la­de

1
1
  • 4 grote speltpitabroodjes

Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden. Rooster de pita-helften knapperig in de broodrooster.

2
2
  • 75 g peen julienne
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 75 g biologische gesneden rodekool

Meng de peen julienne met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Meng de rodekool met de rest van de olie, peper en eventueel zout.

3
3
  • 50 g botersla
  • 175 g Johma kip-kebabsalade

Verdeel achtereenvolgens de botersla, peen, rodekool en kip-kebabsalade over de pitahelften.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.