Mac and chee­se in een gour­met­pan­ne­tje

Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.

(3) waardeer
amerikaans bijgerecht Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan. 6 stuks
5 3

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de zuivelspread, geraspte belegen kaas en nootmuskaat door de warme macaroni. Snijd de bosui in dunne ringen.
  2. Serveer de macaroni en Parmezaanse kaas in losse bakjes bij het gourmetten. Verdeel de macaroni over de gourmetpannetjes en bestrooi met het kaaspoeder. Laat in 3 min. onder de grill van het gourmetstel smelten. Bestrooi met wat bosui en serveer.
video

Mac 'n chee­se gour­met­pan­ne­tje

leuk-snel - 00:22 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 19 g
    waarvan suikers 2 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 200 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Mac and cheese in een gourmetpannetje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mac and chee­se in een gour­met­pan­ne­tje

1
1
  • 150 g macaroni

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 100 g zuivelspread
  • 75 g geraspte belegen kaas
  • ½ tl gemalen nootmuskaat
  • 2 bosuitjes

Roer de zuivelspread, geraspte belegen kaas en nootmuskaat door de warme macaroni. Snijd de bosui in dunne ringen.

3
3
  • 45 g Parmigiano Reggiano-poeder

Serveer de macaroni en Parmezaanse kaas in losse bakjes bij het gourmetten.

4
4

Verdeel de macaroni over de gourmetpannetjes en bestrooi met het kaaspoeder.

5
5

Laat in 3 min. onder de grill van het gourmetstel smelten. Bestrooi met wat bosui en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.