Burrito met kipstuckjes
Burrito met kipstuckjes
bewaar
bewaar

Burrito met kipstuckjes

Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

20 min. bereiden
10 min. oventijd
63waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de paprika’s en tomaten in blokjes van 1 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 1 cm. Snijd de vegan kipstuckjes grof.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de vegan kipstuckjes en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Spoel de bonen in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de bonen en de helft van de tomaten toe aan de kipstuckjes en bak 3 min. mee. Voeg de burrito kruidenmix toe en verwarm 1 min. mee.

3

Meng ondertussen de burritosausmix met de crème fraîche en het water. Besmeer de burritowraps aan 1 kant met de saus en verdeel het groentemengsel erover. Rol op en leg strak naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 10 min. in de oven. Verdeel de rest van de tomatenblokjes erover en serveer.

vegantipLiever vegan? Gebruikt dan vegan haver creme fraiche en plantaardige rasp cheddar.
serveertipOok lekker om te serveren met stukjes avocado.
variatietipJe kunt in plaats van kipstuckjes ook plakjes avocado in de wrap doen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Burrito met kipstuckjes

Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig