bewaar
Burrito's met vegan kipstuckjes
Burrito's met vegan kipstuckjes
bewaar

Burrito's met vegan kipstuckjes

Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

20 min. bereiden
10 min. oventijd
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

tomaten

1 zak

paprikamix

160 g

Vegetarische Slager kipstuckjes

2 el

milde olijfolie

200 g

kidneybonen in blik

342 g

Knorr wereldgerecht burritos

100 g

crème fraîche

3 el

water

Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de tomaten en paprika in blokjes van 1 cm. Snijd de kipstuckjes grof.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipstuckjes en paprika 3 min. op matig vuur. Spoel de bonen af in een vergiet en laat uitlekken. Voeg de bonen en de helft van de tomaten toe aan de kipstuckjes en bak 3 min. mee. Voeg de burrito kruidenmix toe en verwarm 1 min. mee.

3

Meng ondertussen de burrito sausmix met de crème fraîche en het water. Besmeer de wraps aan 1 kant met de saus en verdeel het groentemengsel erover. Rol op en leg strak naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de rest van de tomatenblokjes erover en serveer.

variatietipJe kunt in plaats van kipstuckjes ook plakjes avocado in de wrap doen.