Kiproerbak met (aardappel) wokjes
Kiproerbak met (aardappel) wokjes

Kiproerbak met (aardappel) wokjes

Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.

10 min. bereiden
15 min. wachten
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

3 cm

verse gember

2 el

arachideolie

400 g

kipdijfiletreepjes

800 g

Hollandse roerbakgroenten

900 g

CêlaVíta wokjes

1 el

kerriepoeder

200 ml

kokosmelk

15 g

verse koriander

Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok of grote hapjespan en roerbak de knoflook, gember en kipdijfiletreepjes in 3 min. rondom goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, wokjes en kerriepoeder toe en roerbak 5 min. mee.

2

Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur stoven, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd de koriander fijn. Verdeel de roerbak over diepe borden en garneer met de koriander.