Capresekrans
Capresekrans

Capresekrans

Ho, ho, ho! Ook deze caprese-salade heeft zijn kerstoutfit aan.

25 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

8 personen

250 g

cherrytomaten aan de tak

200 g

gele cherrytomaten

90 g

koelverse pestospread

250 g

Galbani mozzarella di latte di bufala mini

30 g

verse basilicum

Ho, ho, ho! Ook deze caprese-salade heeft zijn kerstoutfit aan.

Aan de slag

1

Snijd het kapje zo ver van de tomaten, dat de buffelmozzarellabolletjes in de tomaten passen. Snijd met een mesje de zaadlijsten los en hol de tomaten uit met een theelepel. De zaadjes worden niet gebruikt.

2

Verdeel de helft van de pestospread met een theelepel in elke tomaat en stop er vervolgens een buffelmozzarellabolletje in.

3

Haal de blaadjes van het basilicum en leg in de vorm van een krans op een schaal of bord. Leg de gevulde tomaten er als een krans op. Zorg ervoor dat het basilicum hier en daar onder de tomaten uitsteekt.

4

Verdeel met behulp van 2 theelepels op elk bolletje buffelmozzarella de rest van de pestospread.