Groene gazpacho van paprika, komkommer en spinazie
Groene gazpacho van paprika, komkommer en spinazie

Groene gazpacho van paprika, komkommer en spinazie

Gazpacho: niet rood, maar groen! De komkommer blijft, maar in plaats van tomaten voegen we paprika en spinazie toe.

5 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

½

komkommer

½

groene paprika

1

bosui

4

ijsblokjes

75 g

Smoothie Rebels the green diepvries smoothiefruit

1 tl

traditionele olijfolie

1 tl

rodewijnazijn

Gazpacho: niet rood, maar groen! De komkommer blijft, maar in plaats van tomaten voegen we paprika en spinazie toe.

Aan de slag

1

Snijd de komkommer in kleine stukjes. Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de bosui in dunne ringen.

2

Doe de ijsblokjes in de smoothiemaker en druk de startknop een paar seconden in, herhaal dit tot de ijsblokjes grof gecrusht zijn.

3

Doe de helft van de rest van alle ingrediënten in de smoothiemaker. Pureer 1 min. tot een gladde koude soep. Schud de beker halverwege het pureren. Voeg de rest van alle ingrediënten toe en pureer opnieuw tot een gladde soep.

tip

Groene gazpacho van paprika, komkommer en spinazie

Instructievideo - 00:25 min.