Dres­sing met ha­ris­sa en li­moen

Deze harissadressing heb je zó gemaakt.

(0) waardeer
bijgerecht Deze harissadressing heb je zó gemaakt. 1 stuks

Advertentie

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pers de limoen uit. Meng een gladde dressing van de harissa, olie, gembersiroop en het limoensap.
  2. Bewaar in een goed afgesloten pot of flesje, maximaal 2 weken in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 600 kcal
  • koolhydraten 11 g
    waarvan suikers 10 g
  • vet 62 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 160 mg
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Dressing met harissa en limoen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dres­sing met ha­ris­sa en li­moen

1
1
  • 1 limoen
  • 3 el harissa
  • 200 ml traditionele olijfolie
  • 3 el gembersiroop

Pers de limoen uit. Meng een gladde dressing van de harissa, olie, gembersiroop en het limoensap.

2
2

Bewaar in een goed afgesloten pot of flesje, maximaal 2 weken in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.