Ovengroente traybake met runderchipolata & harissa
Ovengroente traybake met runderchipolata & harissa

Ovengroente traybake met runderchipolata & harissa

Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!

10 min. bereiden
30 min. oventijd
redelijk pittig
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1¼ kg

ovengroente zoete aardappel, rode paprika en broccoli

165 g

groene olijven met knoflook

8

runderchipolata

3 el

milde harissa

2 el

milde olijfolie

250 g

romaatjes

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel er de olijven over.

2

Snijd de runderchipolata elk in 3 stukken en meng de worstjes met de harissa in een kom. Laat even marineren. Besprenkel ondertussen de groente met de olie en bestrooi met wat zout. Leg er de tomaatjes tussen. Rooster 25-30 min. in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.

tip

Ovengroente met runderchipolata & harissa

Instructievideo - 00:26 min.