Italiaanse omelet met roerbakgroente en cherrytomaten
Italiaanse omelet met roerbakgroente en cherrytomaten

Italiaanse omelet met roerbakgroente en cherrytomaten

Met een Italiaanse omelet bij de lunch kom jij de rest van de dag wel door.

10 min. bereiden
15 min. wachten
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

400 g

Italiaanse roerbakgroente

2 tl

Italiaanse kruiden

250 g

cherrytomaten

6

witte scharreleieren

100 ml

halfvolle melk

100 g

geraspte kaas 30+

Met een Italiaanse omelet bij de lunch kom jij de rest van de dag wel door.

Aan de slag

1

Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente met de Italiaanse kruiden en peper 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaten.

2

Klop de eieren los met de melk en peper. Roer de kaas erdoor. Schenk het eimengsel bij de groente en meng goed. Leg de tomaten met de snijkant naar boven op het mengsel.

3

Bak de omelet met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur. Verwijder de deksel en bak nog 5 min. tot de omelet helemaal gestold is en het vocht verdampt.

tip

combinatietipLekker met volkoren stokbrood (Let op, hierdoor is het recept niet meer glutenvrij).