Banaan met chocolade en pecannoten van de bbq (advertorial)
Banaan met chocolade en pecannoten van de bbq (advertorial)

Banaan met chocolade en pecannoten van de bbq (advertorial)

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

25 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

Chiquita bananen

80 g

pure chocolade

4 el

gezouten pecannoten

4 el

keukenstroop in pot

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

Aan de slag

1

Halveer de ongepelde bananen in de lengte. Neem een stuk aluminiumfolie per banaan en leg op elk stuk 2 banaanhelften naast elkaar met de snijkant naar boven. Hak de chocolade in stukjes en verdeel over het vruchtvlees. Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht.

2

Leg de pakketjes op het rooster boven het minder hete deel van de barbecue. Laat de bananen in ca. 15 min. warm worden en de chocolade smelten.

3

Hak ondertussen de pecannoten grof. Neem de pakketjes van de barbecue en verdeel de banaanhelften over borden. Besprenkel met de keukenstroop en bestrooi met de noten.

tip

combinatietipLekker met ongezoete plantaardige yochurt kokos.