Baked 'feta' pasta met burrata
Baked 'feta' pasta met burrata

Baked 'feta' pasta met burrata

Baked 'feta' pasta, maar dan met burrata.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
redelijk pittig
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

500 g

snoepgroente tomaat

3 el

milde olijfolie

1 tl

gevriesdroogde oregano

¼ tl

chilivlokken

150 g

orecchiette pasta

15 g

verse basilicum

1

burrata

1 teen

knoflook

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 28 cm)

  • fijne rasp

Baked 'feta' pasta, maar dan met burrata.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 210 °C. Verdeel de snoeptomaten over de ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de oregano, chilivlokken, peper en zout en schep om. Bak de tomaten ca. 15 min. in het midden van de oven.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Scheur het basilicum in stukjes.

3

Neem de ovenschaal uit de oven, schuif de tomaatjes aan de kant en leg de burrata in het midden. Bak nog 5 min.

4

Bestrooi de tomaten en burrata met het basilicum, rasp de knoflook erboven en schep om. Giet de pasta af en schep erdoor. Serveer direct.