bewaar
Visborrelplank
Visborrelplank
bewaar

Visborrelplank

Charcuterie kennen we allemaal, maar wat dacht je van de seacuterie? Een borrelplank vol lekkere visjes.

10 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

8 personen

140 g

sardines in olijfolie

150 g

koelverse smeuïge tonijnsalade

125 g

koelverse zeewiersalade

100 g

sockeye zalm

½

komkommer

80 g

koelverse tapas garnalen in chiliolie

165 g

graatloze makreelfilet

3½ g

verse dille

1

AH Liefde & Passie ciabatta

Dit heb je nodig

  • grote borrelplank

Charcuterie kennen we allemaal, maar wat dacht je van de seacuterie? Een borrelplank vol lekkere visjes.

Aan de slag

1

Zet het blikje sardines in olijfolie en de tonijnsalade op een grote borrelplank. Zet er schaaltjes met de zeewiersalade en de zalm naast. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel met de garnalen in schaaltjes over de plank. Leg er de makreelfilet en de dille naast.

2

Snijd het brood in sneetjes. Serveer de plank met het brood en prikkers.