bewaar
Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus (advertorial)
Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus (advertorial)
bewaar

Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus (advertorial)

De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

biologische spaghetti

2 el

milde olijfolie

175 g

biologische uiensnippers

400 g

biologische snoepgroente tomaat

150 g

AH Biologisch feta

350 g

Heinz tomato frito bio

120 g

biologische kalamata-olijven

200 g

koelverse biologische garnalen

15 g

verse basilicum

De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. op middelhoog vuur.

2

Halveer ondertussen de snoeptomaten en verkruimel de feta. Voeg de tomato frito, tomaten, olijven en de helft van de feta toe en breng aan de kook. Laat 8 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper.

3

Giet de spaghetti af en meng samen met de garnalen en de basilicumblaadjes door de saus. Bestrooi met de rest van de feta.

combinatietipLekker met partjes citroen.