Nacho's met guacamole (airfryer)
Nacho's met guacamole (airfryer)
bewaar
bewaar

Nacho's met guacamole (airfryer)

Deze nacho's uit de airfryer met zelfgemaakte guacamole is de ster van jouw volgende borrel!

10 min. bereiden
15 min. wachten
zeer pittig
10waarderingen

    Aan de slag

    1

    Pers de limoen uit. Snijd de ui in dunne ringen en meng met 1 el limoensap (per 4 personen). Laat 10 min. marineren.

    2

    Verwarm ondertussen de airfryer voor op 180 °C. Houd 1 el salsa (per 4 personen) apart. Verdeel ⅓ van de nachochips over de bodem van de pizzapan. Verdeel hierover ⅓ van de cheddar, ⅓ van de salsa, ⅓ van de ui en ⅓ van de jalapeñoplakjes. Herhaal de lagen 2 maal.

    3

    Snijd ondertussen voor de guacamole de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork fijn in een kom en voeg de rest van het limoensap en de achtergehouden lepel salsa toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

    4

    Serveer de nacho’s met de guacamole en crème fraîche.

    bereidingstipDe hete pizzapan haal je makkelijk uit de mand van de airfryer met behulp van een dunne strook aluminiumfolie die je onder de pan door laat gaan en aan de zijkanten omhoog laat komen. Gebruik de uiteinden als handvat om de mand in de airfryer te zetten en na het bakken eruit.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Nacho's met guacamole (airfryer)

    Deze nacho's uit de airfryer met zelfgemaakte guacamole is de ster van jouw volgende borrel!

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig