bewaar
Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven (advertorial)
Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven (advertorial)
bewaar

Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven (advertorial)

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

15 min. bereiden
12 min. oventijd
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

milde olijfolie

400 g

verse Mexicaanse roerbakgroente

550 g

Hak Chili sin carne

400 g

fijngesneden tomaten knoflook-ui in blik

150 g

geraspte cheddar

6

tortillawraps

Dit heb je nodig

  • ovenschaal groot (AH Spaaractie)

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de chili sin carne toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verdeel de fijngesneden tomaten knoflook-ui over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de chili sin carne en de helft van de cheddar over de wraps, rol strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.

3

Zet de wrapstukken rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de cheddar. Bak ca. 12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.

combinatietipLekker met zure room en koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven (advertorial)

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig