Redvelvet truffels met browniemix van HomeMade (advertentie)
Bakken met HomeMade: red velvet truffels in een smakelijk jasje van witte chocolade. De ultieme verwennerij, als je het ons vraagt.
3 ingrediënten
Aan de slag
Bereid de red velvet brownies volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar sla stap 5, 6 en 7 over.
Laat de red velvet brownies goed afkoelen in de bakvorm voordat je deze verwijdert.
Verkruimel de afgekoelde brownies boven een beslagkom en voeg de roomkaas toe. Meng deze met behulp van een handmixer volledig door elkaar heen. (Houd eventueel wat kruimels achter om ze later te versieren).
Draai er met de hand kleine balletjes van ongeveer 30 gram per stuk.
Leg alle balletjes op een bord en zet ze in de koelkast voor ongeveer 1 uur. De balletjes worden dan stevig en behouden hun vorm als we ze straks in de chocolade gaan dopen.
Smelt de witte chocolade (in de magnetron of au-bain marie) en dip de balletjes met behulp van een vork volledig in de chocolade. Leg de balletjes weer terug op het bord.
Zodra je alle balletjes hebt gedipt zet je het bord weer terug in de koelkast om de chocolade te laten opstijven.
Redvelvet truffels met browniemix van HomeMade (advertentie)
Bakken met HomeMade: red velvet truffels in een smakelijk jasje van witte chocolade. De ultieme verwennerij, als je het ons vraagt.
null porties
25 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Bereid de red velvet brownies volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar sla stap 5, 6 en 7 over.
Laat de red velvet brownies goed afkoelen in de bakvorm voordat je deze verwijdert.
Verkruimel de afgekoelde brownies boven een beslagkom en voeg de roomkaas toe. Meng deze met behulp van een handmixer volledig door elkaar heen. (Houd eventueel wat kruimels achter om ze later te versieren).
Draai er met de hand kleine balletjes van ongeveer 30 gram per stuk.
Leg alle balletjes op een bord en zet ze in de koelkast voor ongeveer 1 uur. De balletjes worden dan stevig en behouden hun vorm als we ze straks in de chocolade gaan dopen.
Smelt de witte chocolade (in de magnetron of au-bain marie) en dip de balletjes met behulp van een vork volledig in de chocolade. Leg de balletjes weer terug op het bord.
Zodra je alle balletjes hebt gedipt zet je het bord weer terug in de koelkast om de chocolade te laten opstijven.
algemeen:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Homemade Mix voor red velvet brownies
80 g verse roomkaas naturel
250 g witte chocolade