Linzagne van Bonduelle (advertentie)
Linzagne van Bonduelle (advertentie)
bewaar
bewaar

Linzagne van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: lasagne, een klassieker die het altijd goed doet. Dit keer in een nieuw jasje met linzen, tomaten en mozzarella. Een ovengerecht waar je zeker van gaat smullen.

40 min. bereiden
30 min. oventijd
5waarderingen

    Aan de slag

    1

    Snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen, de tomaten in stukjes en de paprika in blokjes.

    2

    Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook en de prei 2 min. Voeg de tomaat en de paprika toe en bak de groenten 4 min. Spoel de linzen af en laat ze goed uitlekken.

    3

    Schenk de passata met het water erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm de saus nog 8 min. Verwarm de oven voor tot 200 ºC.

    4

    Breng de saus op smaak met zout en peper. Schep een laag saus in de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Schep er weer wat saus op. Herhaal dit met de rest van de lasagnebladen en eindig met een laag saus.

    5

    Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de lasagne. Bestrooi met de oregano. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 30 min. goudbruin en gaar.

    algemeenDit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
    algemeenMeer weten over kooktechnieken?

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Linzagne van Bonduelle (advertentie)

    Koken met Bonduelle: lasagne, een klassieker die het altijd goed doet. Dit keer in een nieuw jasje met linzen, tomaten en mozzarella. Een ovengerecht waar je zeker van gaat smullen.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig