Noedels met witte kool en dumplings (advertorial)
Noedels met witte kool en dumplings (advertorial)
bewaar
bewaar

Noedels met witte kool en dumplings (advertorial)

Geef je noedels een upgrade door er dumplings en witte kool aan toe te voegen.

20 min. bereiden
23waarderingen

Aan de slag

1

Kook de noedels volgens de aan­wijzingen op de verpakking en spoel onder koud stromend water. Verwarm de dimsum volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de kool in flinterdunne repen. Snijd de uien in halve ringen. Snijd de knoflook fijn en schil en rasp de gember.

3

Verhit de olie in een wok en roerbak de kool en ui 3 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en roerbak nog 2 min. Voeg de oestersaus, sojasaus en sesamolie toe en roerbak nog 1 min. Voeg de noedels en het water toe en bak nog 2­-3 min.

4

Snijd ondertussen de bosui in dunne schuine ringen. Verdeel de noedels over borden en verdeel de dimsum en bosui erover.

combinatietipLekker met rode peper of chiliolie.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met witte kool en dumplings (advertorial)

Geef je noedels een upgrade door er dumplings en witte kool aan toe te voegen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig