bewaar
Thaise curry met zeevruchten
Thaise curry met zeevruchten
bewaar

Thaise curry met zeevruchten

25 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2

gele paprika's

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zakje

yellow curry paste

1 pakje

romige kokosmelk

1 pak

gebroken sperziebonen

1 zak

gemengde zeevruchten

Aan de slag

1

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise curry met zeevruchten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig