Ingrediënten
4 personen
300 g
pandanrijst
2
gele paprika's
2 eetlepels
zonnebloemolie
1 zakje
yellow curry paste
1 pakje
romige kokosmelk
1 pak
gebroken sperziebonen
1 zak
gemengde zeevruchten
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Thaise curry met zeevruchten

hoofdgerecht
null personen
590 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g pandanrijst
2 gele paprika's
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje yellow curry paste
1 pakje romige kokosmelk
1 pak gebroken sperziebonen
1 zak gemengde zeevruchten