Oosterse kabeljauw met noedels
Oosterse kabeljauw met noedels
bewaar
bewaar

Oosterse kabeljauw met noedels

20 min. bereiden
25waarderingen

Aan de slag

1

Mie volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Paksoi schoonmaken en in stukken van 3 cm snijden. Kabeljauw halveren en in smalle repen snijden. In soeppan bouillon met sojasaus, citroensap en vijfkruidenpoeder verwarmen. Paksoi en visrepen toevoegen en geheel nog 3-4 min. zachtjes koken, tot vis gaar is. Radijs in plakjes snijden. Mie afgieten en over vier diepe borden of grote kommen verdelen. Met schuimspaan paksoi en vis op mie leggen. Bouillon op smaak brengen met zout en peper en op mie scheppen. Radijs erover verdelen.

algemeenprijs per persoon 1.60 (in juni 2005)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse kabeljauw met noedels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig