Romige paprika-pompoensoep
Romige paprika-pompoensoep
bewaar
bewaar

Romige paprika-pompoensoep

Deze maaltijdsoep is een winterwonder. De geroosterde paprika’s maken de soep lekker zoet.

30 min. bereiden
1133waarderingen

9 ingrediënten

Aan de slag

1

Snipper de ui. Snijd de pompoen in parten en verwijder zaden en draderige binnenkant. Snijd met een scherp mes de schil van de pompoen en snijd in kleine stukjes.

2

Verhit in een soeppan de margarine en bak de ui en de pompoen 5 min. zachtjes. Voeg de bouillontabletten en kokend water toe. Breng de soep aan de kook en 15 min. laten koken.

3

Gegrilde paprika's afgieten en in reepjes snijden. Voeg de Finesse voor koken en helft van paprika toe aan de soep. Pureer met een staafmixer. Verwarm de soep goed en breng hem met zout en peper op smaak. Garneer de soep met de rest van de paprika en de kaas. Rooster het brood en serveer bij de soep.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige paprika-pompoensoep

Deze maaltijdsoep is een winterwonder. De geroosterde paprika’s maken de soep lekker zoet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig