Oosterse spaghetti
Oosterse spaghetti
bewaar
bewaar

Oosterse spaghetti

Laat het de Italianen niet horen, maar wij zijn fan van dit recept!

25 min. bereiden
119waarderingen

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui tot deze begint te verkleuren. Snijd de worteltjes in plakjes. Schep de boemboe, prei en wortel erbij. Wok op hoog vuur de groenten al omscheppend in 5-7 min. beetgaar.

2

Giet de spaghetti af en vermeng met de groenten. Roer ook de hamreepjes en de garnalen erdoor. Laat het geheel op laag vuur nog even goed doorwarmen en serveer direct.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse spaghetti

Laat het de Italianen niet horen, maar wij zijn fan van dit recept!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig