Oosterse kip tandoori
Oosterse kip tandoori
bewaar
bewaar

Oosterse kip tandoori

15 min. bereiden
5 min. wachten
54waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Kip in 4 min. al omscheppend bruin bakken. Shoarmabroodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Wokgroente aan kip toevoegen en 5 min. meebakken. Tandoorisaus toevoegen en door en door heet laten worden. Peterselie fijnknippen. Tandoori in vier grote kommen of diepe borden scheppen. Garneren met lepel crème fraîche en met peterselie bestrooien. Met broodjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse kip tandoori

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig