Komkommersalade
Komkommersalade
bewaar
bewaar

Komkommersalade

10 min. bereiden
46waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de sprieten bieslook in vieren. Halveer de komkommers in de lengte en schraap met een theelepeltje de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommer (inclusief schil) in reepjes. Roer het limoensap om met de olie, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper en schep dit door de komkommer. Snijd de geitenkaas in vergelijkbare reepjes als de komkommer en schep ze op het laatst door de salade. Lekker met gegrilde kip en brood.

algemeenBestrooi de gesneden komkommer met zout en laat dit een tijdje in een vergiet staan, zodat er wat vocht kan uitlekken. Dit maakt de komkommersmaak extra krachtig. Dep de komkommer voor verdere bereiding droog met keukenpapier. Breng de dressing niet meer op smaak met zout!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig