Garnalenlinguine
Garnalenlinguine
bewaar
bewaar

Garnalenlinguine

20 min. bereiden
350waarderingen

    Aan de slag

    1

    Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta na het koken goed uitlekken in een vergiet. Verhit intussen de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Bak hierin de garnalen 1 minuut, breng op smaak met zout en peper. Voeg de knoflook, de gember en de chilipoeder toe en bak nog 1 minuut. Doe de boter erbij en draai het vuur helemaal laag. Schep de rucola en de uitgelekte linguine door het pittige garnalenmengsel en blijf omscheppen tot alle sliertjes met een laagje gember-knoflookolie bedekt zijn. Serveer met plakjes limoen.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Garnalenlinguine

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig