Kruidige rundvleescurry
Kruidige rundvleescurry
bewaar
bewaar

Kruidige rundvleescurry

25 min. bereiden
2 uur wachten
96waarderingen

Aan de slag

1

Runderlappen in grote dobbelstenen snijden. Vlees met driekwart van kokosmelk, laurier en kaneel al roerend aan de kook brengen (voorzichtig, kokosmelk kan aanbranden). Vuur laag draaien en (op vlamverdeler) vlees in ca. 2 uur gaar stoven. Af en toe omscheppen, indien nodig wat water of bouillon toevoegen.

2

Laurier en kaneelstokje uit stoofvocht verwijderen. Currypasta, pinda's en rest van kokosmelk door vleesblokjes scheppen. Suiker, limoensap en vissaus toevoegen. Curry nog 5 minuten zachtjes verwarmen. Korianderblaadjes van takjes nemen en van vuur af over curry strooien

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidige rundvleescurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig