Spaghettini met garnalen en spinazie
Spaghettini met garnalen en spinazie

Spaghettini met garnalen en spinazie

Supersnel pastagerecht, waarvan je binnen no time kunt genieten.

15 min. bereiden
298waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghettini

450 g

diepvries gesneden bladspinazie

2

uien

3 el

traditionele olijfolie

180 g

verse wokgarnalen met knoflook

250 g

cherrytomaten

8 g

verse basilicum

Supersnel pastagerecht, waarvan je binnen no time kunt genieten.

Aan de slag

1

Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de wokgarnalen toe en roerbak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Halveer de cherrytomaten. Voeg de spinazie en de cherrytomaten toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de basilicumblaadjes in stukken. Schep bijna al het basilicum bij het mengsel. Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groente met garnalen erop en garneer met de laatste basilicumblaadjes. Serveer direct.

tip

combinatietipStrooi er naar smaak nog wat gemalen kaas over.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.