bewaar
Oosterse rosbief
Oosterse rosbief
bewaar

Oosterse rosbief

20 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

eiermie

½ kopje

Javaanse pinda-satésaus

4

rosbieflapjes à la minute

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Chinese-groentemix

2 eetlepels

ketjap manis

1 zak

kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief bestrooien met zout en peper. In wok olie verhitten en rosbief in ca. 1 minuut bruinbakken, uit pan nemen en warmhouden. Groente in wok doen en ca. 3 minuten roerbakken. Mie door groente scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap. Over vier borden miemengsel verdelen. Rosbief er bovenop leggen. Satésaus en kroepoek erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse rosbief

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig