Nasi met pittige vis

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zakje Indonesische Nasi Koening (225 g)
- 1 sjalotje
- 2 rode pepers
- 1 dl ketjapmarinade (flesje)
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a ca. 250 g)
- 2 eetlepels oosterse roerbakolie
- 1 zak Chinese-groentemix (400 g)
Keukenspullen
- wok
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Nasi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Sjalotje schoonmaken en snipperen. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Marinade mengen met sjalot, peper en suiker. 4 stukken aluminiumfolie van 25 bij 25 cm uitspreiden en vis erover verdelen. Marinade erover verdelen. Pakketjes dichtvouwen, in midden van oven in ca. 10 minuten gaar stoven. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Nasi toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Nasi serveren met vispakketjes. Lekker met atjar.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 485 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 50 g
- vet 8 g