Ingrediënten
4 personen
1 zakje
Indonesische Nasi Koening
1
sjalotje
2
rode pepers
100 ml
ketjapmarinade
1 theelepel
bruine basterdsuiker
2 schaaltjes
kabeljauwfilet
2 eetlepels
oosterse roerbakolie
1 zak
Chinese-groentemix
Dit heb je nodig
wok
aluminiumfolie
Aan de slag
Nasi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Sjalotje schoonmaken en snipperen. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Marinade mengen met sjalot, peper en suiker. 4 stukken aluminiumfolie van 25 bij 25 cm uitspreiden en vis erover verdelen. Marinade erover verdelen. Pakketjes dichtvouwen, in midden van oven in ca. 10 minuten gaar stoven. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Nasi toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Nasi serveren met vispakketjes. Lekker met atjar.
Nasi met pittige vis

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Nasi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Sjalotje schoonmaken en snipperen. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Marinade mengen met sjalot, peper en suiker. 4 stukken aluminiumfolie van 25 bij 25 cm uitspreiden en vis erover verdelen. Marinade erover verdelen. Pakketjes dichtvouwen, in midden van oven in ca. 10 minuten gaar stoven. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Nasi toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Nasi serveren met vispakketjes. Lekker met atjar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 zakje Indonesische Nasi Koening
1 sjalotje
2 rode pepers
100 ml ketjapmarinade
1 theelepel bruine basterdsuiker
2 schaaltjes kabeljauwfilet
2 eetlepels oosterse roerbakolie
1 zak Chinese-groentemix
Dit heb je nodig
wok
aluminiumfolie