Spinazie-pannenkoeken
Spinazie-pannenkoeken

Spinazie-pannenkoeken

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

15 min. bereiden
168waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

pannenkoeken kant-en-klaar

65 g

pijnboompitten

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

600 g

verse bladspinazie

150 g

Castello blue blauwaderkaas

50 g

rozijnen

Dit heb je nodig

  • wok

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Snipper de knoflook.

2

Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook ca. 1/2 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee. Verkruimel de kaas boven de spinazie. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.

3

Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.

tip

combinatietipLekker met frisse salade.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.